Despre noi & Contact

Sulina Delta Dunării, un loc exotic sălbatic și perfect pentru o vacanță departe de orașele aglomerate, aici timpul parca se opreste în loc și te face sa uiți de griji.

Datorita devotamentului și experienței acumulate în timp, Nautica Sulina, va oafera ocazia de a vizita unele din cele mai frumoase locuri, din Delta Dunării.

Nautica Sulina oferă servicii de transfer Tulcea, Sulina și retur, excursii cu barca în Delta Dunării cu plecre din Port Sulina pe trasee bine stabilite dar si plecari din Tulcea de la ponton îmbarcare Casa Sindicatelor către orice destinație din Deltă.

Vă așteptăm cu drag pentru a explora Rezervația Delta Dunării, prin locuri doar de noi știute.

Vremea superbă va îndeamna spre vise și planuri de vacanța.Dacă ați început sa va face-ți bagajul și sunteți iubitori de sălbatic, peisaje de poveste, va asteptam cu oferte ce includ plimbari pe cele mai virgine trasee din Delta Dunării.De asemenea din oferta noastra nu lipseste un rasfat culinar tradițional pescăresc ce poate fi servit, la cerere, intr-un ambient natural rustic.

Va punem la dispozitie bărci de ultimă generație, conducatorul ambarcațiuni fiind și ghidul dumneavostră pe tot parcusul excursiei.Toate ambarcațiunile au în dotare prelate de protecție solara, bachete tapițate, veste de salvare, pentru ca dumneavostră sa aveti parte de un maxim de confort.

Siguranta pasagerilor este pe primul loc, obligatoriu toți pasagerii, vor purta veste de salvare pe toată durata excursiei cu ambarcațiunea.

Sună acum și fă o rezervare:
+40 747 976 427

Email: contact@nauticasulina.ro

NAUTICA SULINA SRL
Cod Înregistrare: 37325672
Nr. Înmatriculare: J36/169/2017

Program curse regulate Tulcea, Sulina și retur

Curse regulate Delta Dunarii, Tulcea Sulina și retur

Plecări din Sulina: 06:45,10:00,12:00 si 16:00
Plecări din Tulcea: 08:30,10:00 ,13:00,14:00 ,16:00 si 18:30

Plata câlâtoriei se poate achita inclusiv cu vouchere de vacanță

Rezervări, detalii - Ponton îmbarcare Casa Sindicatelor

+40 747 976 427

Prețul biletului: 50 ron pers localnici, 60 ron turiști

Trasee cu plecări din Port Sulina

Localizare pe hartă Nautica Sulina